Gymnastikförbundet Östs Nyhetsbrev - December/Januari
 
 
Vi vill passa på att önska alla en riktigt God Jul och ett Gott nytt år.
Vi lämnar ett härligt gymnastikår bakom oss och blickar nu framåt mot ett spännande 2015.


Vi ber er även att uppmärksamma att GF Östs kansli kommer att hålla helt julstängt mellan
den 20 december och den 7 januari.
 
Nominera kandidater till Gymnastikförbundet Östs regionsstyrelse
 
Valberedningen i Gymnastikförbundet Öst uppmanar alla föreningar i regionen att nominera kandidater till regionstyrelsen.

Det är snart dags för årsmöte i GF Öst och tre av regionstyrelsens ledamöter vars mandattid går ut har valt att avsäga sig omval. Valberedningens målsättning är att upprätthålla en stor bredd avseende ledamöternas samlade kompetens, erfarenhet och bakgrund.

De nu avgående ledamöterna har haft sina huvudsakliga ansvarsområden inom hallar/anläggningar, barn och ungdom samt tävling.

För vidare upplysningar tag gärna direktkontakt med valberedningen
Per Sjöstrand, ordförande, Stockholm
Henrik Eller, Vendelsö
Detlef Gräser, Visby

För samtliga nominerade krävs att man är medlem i en förening ansluten till RF och är permanent bosatt i Sverige. Gymnastikförbundet verkar för att styrelsen får sådan sammansättning att jämställdhet mellan kvinnor, män och ungdomar samt större kulturell mångfald nås.

Förslag på kandidater skickas så snart som möjligt, dock senast 25 januari 2015, till valberedningens ordförande, Per Sjöstrand, per.sjostrand@me.com eller postadress Valberedningen, Gymnastikförbundet Öst,Vretenvägen 4, 171 54 Solna.
 
GYMMIX och Korpens Inspirationskonvent den 25 april 2015
 
Gymnastikförbundet Öst och Korpen planerar nu för fullt inför nästa års gruppträningskonvent på Gymnastik och idrottshögskolan i Stockholm, lördagen den 25 april. Vi vill redan nu flagga för datumet och ber er reservera dagen i er kalender.

Håll utkik på hemsidan och kommande nyhetsbrev för mer information och anmälan.

Det kommer att erbjudas en mängd roliga träningspass för såväl gammal som ung, som exempelvis gympa, seniorpass, box, yoga och dans. Eller kanske vill du testa dina gränser i någon av de lite tuffare träningsformerna som EFIT Extreme Challenge eller den nya heta träningsformen, Street Workout, som bygger Parkourens grunder.

Här finns något för alla!
Kom och inspireras och träna med oss den 25:e april. Både instruktörer och medlemmar är välkomna.
 
Utbildningsöversikt över Gymnastikförbundet Östs kurser 2015
 
Klicka här för att öppna översikten i ett pdf-dokument och för att komma till vår anmälningssida.
(Kompletterande kurser kan tillkomma under året. Håll utkik på vår anmälningssida för tidpunkt och tillgänglighet)
 
Från oss alla till er alla ...
 
Gymnastikförbundet Östs kansli skickar er alla en julhälsning innan de går på julledighet för att ladda batterierna inför kommande verksamhetsår.
 
Kristian Gunnarsson
 
Denna julen flyr jag en vecka utomlands till Portugal och europas sydvästligaste punkt. Hoppas där kunna samla på mig årets sista solstrålar, äta god mat och göra ett par vandringar längs atlantkusten. Om det vill sig riktigt väl och om det finns en tillräckligt varm våtdräkt, så kanske jag ger mig ut och surfar lite på Atlantens kalla vågor.

Resterande tid spenderar jag troligen här i Stockholm med sambo, vänner och bekanta och njuter av den välförtjänta ledigheten!
Malin Bölander
 
Under julledigheten kommer jag och mina två döttrar att åka till Sälen med släkt och vänner. Där kommer vi att äta riktigt god julmat, besöka våffelstugan samt Lammet och grisen. Vi skall åka både längd och utförsskidor, så håll tummarna för mycket snö. Min yngsta dotter vill stå på händer och hjula i snön så kanske även jag gör ett försök på detta. När benen är möra tar vi oss till någon afterski eller besöker våffelstugan för att äta deras goda våfflor och dricka en kopp varm choklad. Vi ska mysa en hel del. Och ladda inför 2015 och allt vad det har att erbjuda.
Per Beijar
 
Under ledigheten åker jag hem till Umeå för att fira jul och nyår. Jag brukar äta ohyggligt stora mängder mat och godis under julen och rekommenderar alla er att göra detsamma. Njut av det goda under ledigheten och återgå till en mer hälsosam livsstil efter nyår.

Efter nyår åker jag till Hemavan/Tärnaby på ett bröllop, hoppas även hinna med några svängar i backen och ett besök på after ski!
 
Nästa nyhetsbrev från Gymnastikförbundet Öst skickas ut den 1 februari 2015.