Gymnastikförbundet Östs Nyhetsbrev - Mars
 
 
Gymnastikförbundet Östs årsmöte den 8 mars
 
Den 8 mars är det dags för Gymnastikförbundet Östs årsmöte och vi uppmanar samtliga föreningar i regionen att närvara denna söndagseftermiddag och nyttja sin rösträtt.

Anmälan senast den 1 mars (för efteranmälan kontakta kansliet)
Anmäl dig till årsmötet här

På nedan länk finner ni mer information i form av anmälan, inbjudan och samtliga årsmöteshandlingar.
 
 
Årets förening i GF Öst - GK Värmdö
 
Tävlingen årets förening i GF Öst är avgjord och regionstyrelsen röstade fram GK Värmdö som hade ett väldigt framgångsrikt 2014. Föreningens arbete med utbildning, värdegrund, mål och vision blandat med mycket verksamhet och stor tillväxt ligger till grund för beslutet. GK Värmdö blir nu regionens representant i tävlingen årets förening i hela Sverige.
 
Årets ledare i GF Öst -
Jonas Juhl Christiansen
 
Jonas Juhl Christiansen från GF Brommagymnasterna blev av regionstyrelsen framröstad till årets ledare i GF Öst. Stort grattis till Jonas som nu blir regionens representant i tävlingen årets ledare i hela Sverige.
 
 
Gymnastik: årets idrott på Gotland!
 
Lördagen den 7 februari genomförde Gotlands Idrottsförbund sin årliga Idrottsgala, där föreningar och idrotter nomineras för deras insatser under det gångna året.

Till vår stora glädje tog gymnastiken hem priset som årets idrott på ön. Även GF Gymmix Visby tog hem priset som årets ungdomsförening.

Ett stort grattis till våra lokala föreningar för ett fantastiskt föreningsarbete och för att ni sätter gymnastiken på kartan och gör oss till en aktör att räkna med på Gotland.
 
Gymmix & Korpen Inspirationskonvent 2015
 
Gymnastikförbundet Öst och Korpen bjuder in dig till sitt årliga gruppträningskonvent lördagen den 25 april på Gymnastik och Idrottshögskolan i Stockholm. Vi erbjuder en mängd roliga träningspass för såväl gammal som ung, som exempelvis gympa, seniorpass, box, yoga och dans. Eller kanske vill du testa dina gränser i någon av de lite tuffare träningsformerna som EFIT Extreme Challenge eller den nya heta träningsformen, Street Workout, som bygger Parkourens grunder.
 
 
Sommarkurser på Lillsved 2015
 
Nu finns samtliga gruppträningskurser tillgängliga för anmälan via vår kursanmälningssida. Missa inte vårt breda utbud av kurser under vecka 26 och 27 ute på härliga Lillsved Idrottsfolkhögskola. Vässa dina kunskaper inom bland annat Gympa, Latin Fusion, EFIT, Box och mycket mer.

Sista anmälningsdag är 17 maj!
 
 
Alla kan gympa den 9 maj på GIH
 
Häng med på succén Alla kan gympa, konceptet som tagit över Skåne och som nu börjar få stor spridning över landet! Alla kan gympa är gympa för barn och ungdomar med olika slags funktionsnedsättningar.

Vi arrangerar en halvdagsutbildning utan förkunskapskrav på GIH i Stockholm den 9/5, anmäl er senast 12/4.
Anmäl dig till Alla kan gympa här

Läs mer här: http://www.gymnastik.se/Distrikt/GF-Syd/Barn/AllaKanGympa/

Följ Alla kan Gympa på Facebook
 
Utbildningsöversikt över Gymnastikförbundet Östs kurser 2015
 
Klicka här för att öppna översikten i ett pdf-dokument och för att komma till vår anmälningssida.
(Kompletterande kurser kan tillkomma under året. Håll utkik på vår anmälningssida för tidpunkt och tillgänglighet)

Obeservera att vissa kurser redan är fulla, vi hänvisar er då i första hand  till nästkommande tillfälle.
Extrainsatta kurser planeras på vissa inriktningar.
 
Nästa nyhetsbrev från Gymnastikförbundet Öst skickas ut den 1 april 2015.