Ett nyhetsbrev från Kalix Tele24 med artiklar, nyheter och tips.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Tekniken utvecklas och så
även Kalix Tele24
 
Att köpa sampaketerade lösningar (molntjänster) är en tydlig kundtrend som vi självklart vill följa och vara en del av. Därför är det glädjande att vi nu också kan erbjuda samma tekniska lösning genom ett samarbete med Teleoperatören UNO. För dig som kund betyder det här att du kan fortsätta använda våra tjänster även om ni beslutat att gå över till en ”molnväxel”, men naturligtvis även att vi nu når nya företag med vårt erbjudande. Står ni inför beslut kring detta så hör av er så berättar vi mer!

Vi ser en tydlig breddning av användningen av våra tjänster, t ex som en del i våra kunders kris och beredskapsplan. Det kanske låter långsökt, men alla företag kan råka ut för en störning eller kris vilket gör det svårt att vara tillgänglig och att hinna med kommunikationen med kunderna. Oavsett om det handlar om samtal, mejl, chat eller sociala medier. I många fall visar en utvärdering i efterhand, att just tillgänglighet eller information inte var tillräcklig eller ens tillgänglig. Fundera gärna på vad som skulle ge upphov till störning eller kris (i verksamhet eller omgivning) som skulle göra att ni inte räcker till. Läs gärna mer här

Jag önskar dig och dina medarbetare en fortsatt skön vår!

Roland Pihlström
 
 
Nytt samarbete med UNO Telefoni
 
Intresset för kompletta och skalbara telefonitjänster växer bland små och medelstora företag. Därför har Kalix Tele24 och Uno Telefoni inlett ett samarbete kring en integrerad växel- och telefonisttjänst. Tjänsten säljs av Uno Telefoni och är utvecklad för företag upp till 500 anställda.

- Det senaste året har vi sett ett växande intresse bland våra kunder för paketfärdiga och molnbaserade tjänster där svarsservice ingår som en del i paketet. Kalix Tele24 tillför spetskompetens och ett starkt varumärke, säger Andreas Johnsson, vd på molnväxelintegratören Uno Telefoni.

Läs hela pressreleasen mer
 
 
 
Ny Key Account Manager (KAM)
 
I mars kunde vi hälsa Janne Persson välkommen som ny KAM på vårt säljkontor i Nacka Strand. Janne har en gedigen bakgrund som säljare för bl.a. Netwise, Ericsson och Aastra Telecom. Han har arbetat med försäljning av telefonilösningar till såväl partners som till stora direktkunder som landsting och kommuner.

”Det känns kul och spännande att vara en del av Kalix Tele24, ett väletablerat företag med gott renommé i telekombranschen”, säger Janne

Vi tror att Janne med sin gedigna erfarenhet och sitt breda kontaktnät blir ett värdefullt tillskott oss.
Jannes distrikt omfattar Östergötland, Jönköping, Kronoberg, Kalmar och Gotland, men han har även en del kunder i Stockholm-Uppsala-regionen.

Kontakta Janne på:
Mejl:janne.persson@kalixtele24.se
Mobil: 076-115 35 39
LinkedIn
 
 
 
Kalix Tele24 plockar nytt myndighetskontakt
 
Kalix Tele24 levererar sedan tidigare telefonitjänster till bland andra Karolinska Institutet och Åklagarmyndigheten. Nu tar man också över Socialstyrelsens telefonväxel i samarbete med DGC och deras molnbaserade växeltjänst DGC Centrex.
Läs mer
#MCED2015, 5-6 maj i Karlstad
 
Våra tre musketörer och likaså Key Account Managers, Janne, Tomas och Sven besökte Karlstad CCC för Mitel Customer Experience Days i början av maj. Tillsammans med drygt 300 deltagare från olika företag, myndigheter, kommuner och landsting lyssnade de på flera intressanta föredrag och kundcase. De träffade kunder, partners och knöt många nya kontakter. Vi ses väl på #MCED2016?
Medlyssna med våra telefonister
 
Det är både roligt och lärorikt att medlyssna med våra telefonister. För att få bättre förståelse för vår verksamhet och tjänsten är det väldigt givande att sitta med och lyssna när samtalen strömmar in.

Kom till Kalix, Luleå, Happaranda eller Nacka Strand och känn pulsen. Ring din kontaktperson och boka in ett besök.
Kom ihåg att hänvisa dig i sommar!
 
Nu närmar sig sommaren, kom ihåg att meddela ledigheter och hänvisningar så vi kan ge era kunder bästa möjliga service.

- Använd vår app eller kundwebb
- Ring oss på 0920-24 00 00
- Mejla oss på kundtjanst@kalixtele24.se

Psst! Med vår kalenderkoppling blir det lite enklare.
 
 
Här träffar du oss i höst
 
Mötesplats Samhällssäkerhet
24-25 november, Kistamässan
 
Mötesplats Samhällssäkerhet erbjuder kunskapsutbyte och samverkan för centrala myndigheter, länsstyrelser, kommuner, landsting, organisationer och företag som arbetar med samhällets säkerhet.
Läs mer
 
 
Besök oss på LinkedIn
Besök oss på facebook