Gymnastikförbundet Östs Nyhetsbrev - April 2016
 
 
Rapport från GF Östs årsmöte 2016
 
Söndagen den 13 mars genomförde Gymnastikförbundet Öst sitt 96:e årsmöte i ordningen på Quality Hotell Globen i Stockholm. Totalt närvarade cirka 40 deltagare, från 17 av regionens föreningar samt med representanter från styrelse, kansli och kommittéer.
 
 
GF Öst söker ny projektledare för barn/ungdom/parkour
 
Vår nuvarande projektledare har beslutat att gå vidare till en annan tjänst utanför gymnastiken och vi behöver därför omgående tillsätta en efterträdare. Brinner du för barn- och ungdomsgymnastik samt parkour? Är du en person som kan och vill skapa verksamhet och förutsättningar för gymnastik inom ramen för våra "vita fält"? Då ser vi fram emot att höra ifrån dig. Vi önskar din ansökan tillsammans med CV.
OBS! Förlängd ansökan till den 3 april.

Annons - Projektledare barn och ungdom samt parkour och tricking
 
Sommarkurser på Lillsved 2016
 
Vill du utbilda dig till gruppträningsinstruktör? Då är du varmt välkommen till härliga Lillsved Idrottsfolkhögskola för att bli inspirerad, entusiasmerad och laddad inför hösten! I år erbjuder vi dig även sex olika paketutbildningar till ett reducerat pris, så att du får en komplett utbildning och en bra start på din ledarkarriär.
 
 
Intresset för träning bland vuxna är stort!
 
Street Mentality Parkourklubb i Sundbyberg drar igång en 10 veckors NinjaFys-kurs med start tisdag 5 april för alla er som vill testa en häftig utmaning!

NinjaFys är för dig som är emellan 18-100 år och intresserad av Parkour/freerunning, Ninja warrior, OCR/Toughest/Superior, Styrketräning, CrossFit, Street Workout, Gymnastik och Akrobatik.

Mer information och anmälan på länken!
http://streetmentality.se/ninjafys-vuxentraning/
 
Gymnastikförbundet Östs utbildningar 2016
 
Nedan ser ni vårt planerade grundutbud, varpå kompletterande kurser kommer att tillkomma under året.
Observera att det är högt tryck på vissa kurser och många utav vårens utbildningar, så planera ert utbildningsbehov i god tid för att garanteras en plats. Höstens kurser har börjat läggas upp och fylls nu på löpande.

Till anmälan och Gymnastikförbundets Östs kurser
 
500! gillar nu Gymnastikförbundet Öst på Facebook
 
Att över 500 personer nu gillar oss på Facebook tycker vi är oerhört kul! Nu siktar vi på 1000 "gillare", så bjud in dina vänner, träningskompisar, farmor, morfar, mamma och pappa m.fl. för att hålla koll på vad som händer inom gymnastiken i Stockholm och på Gotland. Hos oss finns något för alla!

Följ oss gärna du också!

https://www.facebook.com/GymnastikforbundetOst/
 
Nästa nyhetsbrev från Gymnastikförbundet Öst skickas ut den 1 maj 2016.