Senaste nytt från marknadsledande golv- och plattsättningsleverantörer.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Amtico - inte bara en enkel golvplanka
 
Mer än bara en planka eller platta, Amtico Signature är ett LVT-golv där du kan blanda designer och struktur för det mest krävande projektet. Välj bland över 180 olika designer och kombinera med fler än 30 läggningsmönster.

>> Läs hela artikeln här
 
 
Nytt möter gammalt i köket på Hermans restaurang
 
Hermans Vegetariska Restaurang och Trädgårdscafé ligger i ett K-märkt 1800-talshus i Stockholm med en hänförande utsikt över hamninloppet. Förutom 50 platser i restaurangen finns ytterligare 150 platser i trädgården och 40 i en inglasad veranda. Restaurangen lagar vegetarisk mat av ekologiska råvaror från hela världen och erbjuder även vegetarisk catering.

>>  Läs hela artikeln här
 
 
Nyheter från Bolon
 
Det ledande svenska designvarumärket Bolon har i samarbete med designerduon Doshi Levien tagit fram den kreativa, arkitekturinriktade kampanjen “Material Interventions”. Här presenteras den nya, mångsidiga kollektionen Bolon By You.

>> Läs hela artikeln här
 
 
Fyra nya smarta produkter från Bostik
 
Bostik har utvecklat fyra produkter som gör hantverkares arbete smartare, smidigare och mer hållbart: Snabbtorkande fallspackel som inte efterflyter, fogmassa med ljudtätning, luktfritt fogskum och monteringslim med kort torktid.

>> Läs hela artikeln här
 
 
Atelier - Dekoras hårdaste nyhet
 
Få in industrikänslan med vår nya serie klinker Atelier, direkt från höstens stora mässa i Cersaie, Italien.

>> Läs hela artikeln här
Golvlistsortiment Contract utökas ytterligare
 
Sedan lanseringen 2012 har vi vid två tillfällen utökat sortimentet med ytterligare produkter för att möta marknadens krav och förväntningar.

>> Läs hela artikeln här