Senaste nytt från marknadens ledande leverantörer av golv- och plattsättning.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
”Bostadskänsla” – en växande inredningstrend för kontor
 
Att låna influenser från bostadsmiljöer är en starkt växande inredningstrend för kontor och offentliga miljöer över hela Europa. Interface nya kollektion World Woven tar fasta på hemmets klassiska mönster, texturer och tyger som väcker minnen från förr och som skapar en kontrast till dagens moderna och hektiska liv.

» Läs hela artikeln här
 
 
Vill du ha fördelarna med plattor – och utseende som heltäckning?
 
Vårt nya laserskärningssystem gör det möjligt! Den revolutionerande Zig-Zag skärningen minskar synligheten av skarvar och ger intrycket av en skarvfri yta. Zig-Zag finns att tillgå i kvaliteterna Epoca Profile Ecotrust och Epoca Knit Ecotrust

» Läs hela artikeln här
 
 
Nyheter med fokus på golv i alla former
 
  • Enkelt att hitta rätt konstruk­tion för svåra ROT- jobb med Casco Floor Expert Quickguide.
  • Nu finns en kalkylator, ett verktyg som hjälper dig att mängda, testa här!
  • Smidig montering av LVT-plat­tor i offentlig miljö med iFloor.
» Läs hela artikeln här
 
 
Bättre på så många sätt
 
BerryAlloc lanserar det nya LVT-golvet Pure som har en rad mycket goda egenskaper. Det är lätthanterlig, har låg vikt, är lättskött och tål det mesta. Tack vare det nya låssystemet Dream Click går det lätt och snabbt att lägga! Med identiska lås på alla fyra sidor kan man skapa…

» Läs hela artikeln här
 
 
Hafa har det kompletta ROT-paketet för badrummet
 
Hafas rotpaket med Hafa Life möbel är utformat för den som vill maximera en mindre yta i badrummet. Hafa Shine spegelskåp har LED-belysning såväl uppåt som neråt och kan fungera som allmänbelysning i ditt badrum. Hafa Mix Lean Eco är en vattenbesparande blandare. Tillsammans är detta det kompletta ROT-paketet.

» Läs hela artikeln här
 
 
Amtico relanserar sin premiumkollektion Signature
 
En innovativ och hållbar produkt som är designad och tillverkad i Storbritannien. En bred kollektion som ger dig de skräddarsydda designval du behöver för att kunna förverkliga en kreativ vision.

» Läs hela artikeln här
Global Collection, nyhet från Konradssons Kakel
 
Global Collection är en frosttålig golv- och väggplatta som kan matchas och kombineras på många sätt. Det breda färgutbudet, den slitstarka och halkfria ytan kombinerat med plattans funktionalitet och estetik öppnar många möjligheter för denna serie.

» Läs hela artikeln här