Senaste nytt från några av Golvkedjans materialleverantörer.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Hafa Edge flyttar fram gränsen för design och kvalitet inom badrumsmöbler
 
Stolt lanserar vi Hafa Edge där varje del har utvecklats för att kunna möta de absolut högsta kraven på kvalitet och design. Här har våra erfarenheter av behov, design och innovation förenats för att göra det moderna badrummet ännu bättre.

» Läs hela artikeln här.
 
 
Duri - allt för en effektiv entrézon
 
Att investera i ett bra entrésystem sparar både golvslitage och renhållningskostnader. Duri har sedan ett flertal år tillbaka ett komplett sortiment med entrémattor för offentlig miljö. Sortimentet omfattar alltifrån enklare skrapmattor till avancerade kombinationsmattor och rena absorptionsmattor

» Läs hela artikeln här.
 
 
Vår storsäljare Upofloor Zero lanseras även med stegljudsdämpning
 
Nu är den äntligen här! Vi kombinerar det bästa av två världar: PVC-fri hållbar plastmatta med stegljudsdämpande egenskaper. Vår kvalitetsprodukt Upofloor Zero har äntligen tagit nästa steg och blivit en akustikmatta.

» Läs hela artikeln här.
 
 
noraplan® valua kombinerar hemkänsla med funktionalitet
 
Värme, hemkänsla och naturlighet: det är kriterier som har stor betydelse vid utformning av inomhusmiljöer – det gäller alla områden och långt ifrån bara den privata hemmiljön.

» Läs hela artikeln här.
 
 
Josefin Carne – din Concept Designer hos Interface
 
När du väljer golv från Interface får du oanade möjlgheter till absolut bästa resultat. Concept Designer Josefin Carne är en av alla begåvade medarbetare som kan ingå i processen ända från start, tillsammans med er arktiekt.

» Läs hela artikeln här.
 
 
Fyra nya smarta produkter från Bostik
 
Bostik har utvecklat fyra produkter som gör hantverkares arbete smartare, smidigare och mer hållbart: Snabbtorkande fallspackel som inte efterflyter, fogmassa med ljudtätning, luktfritt fogskum och monteringslim med kort torktid.

» Läs hela artikeln här.
ege - den perfekta skarven
 
Vill du ha fördelarna med plattor – och utseende som heltäckning? Vårt nya laserskärningssystem gör det möjligt! Den revolutionerande Zig-Zag skärningen minskar synligheten av skarvar och ger intrycket av en skarvfri yta.

» Läs hela artikeln här.