Gymnastikförbundet Östs Nyhetsbrev - September 2016
 
 
Hej Madeleine Hellsten – ny kanslist på GF Öst!
 
Under våren påbörjades rekryteringsarbetet av en ny kanslist till GF Öst och bland flertalet kompetenta sökanden föll valet slutligen på Madeleine Hellsten. Madeleine tillträdde sin tjänst som kanslist den 15 augusti och kommer att arbeta på 75 % tjänstgöringsgrad och ombesörja frågor som rör förenings-, utbildnings- och ekonomiadministration.
 
 
Inbjudan till GF Östs kanslist-/konsulentträff den 20 september
 
Gymnastikförbundet Öst tillsammans med SISU Stockholm vill nu återigen bjuda in regionens anställda eller förtroendevalda kanslister och konsulenter till en träff på förmiddagen den 20 september mellan klockan 09.00-12.00. Dels för att vi vill presentera våra två nya medarbetare på det regionala kansliet, som ni kan komma att ha kontakt med fortsättningsvis i olika verksamhetsfrågor. Vi vill också träffas för att utbyta erfarenheter och diskutera frågor mellan förbundet och föreningar, men också för bra diskussioner er föreningar emellan. Vid höstens träff tar vi utgångspunkt i ledarfrågan och lite administrativa rutiner kopplat till den dagliga verksamheten. Välkommen med din anmälan senast den 18 september!
 
 
Parkour med olympier i Kungsan
 
5-6 augusti var GF Öst tillsammans med Street Mentality på plats i Kungsträdgården under Solskensdagarna med Olympic day. Under dagarna fick barn och ungdomar prova på ett tjugotal olika sporter och träffa olympier - däribland gymnastikens egen Jonna Adlerteg! Hos oss var det fullt ös på satsbrädor, plintar och tjockmattor utan avbrott under dagarna. Till och med ett par modiga föräldrar vågade sig på varsin salto!
 
 
Anläggningsfrågor och roliga gymnastikaktiviteter i Almedalen
 
Gymnastikförbundet Öst fanns återigen på plats i Almedalen på idrottens dag den 6 juli under den populära politikerveckan i Visby. Efter ett antal år med strålande sol så kom nu slutligen regnet till Visby, men detta var inget som stoppade gymnastiken och värdföreningen Visbygymnasterna från att anordna en mängd roliga prova på aktiviteter för barn, ungdomar och vuxna och dagen blev minsta lika välbesökt som föregående år. Dessutom gästades Almedalen i år av OS-gymnasten Jonna Adlerteg och vår egen Bamse, som båda förgyllde gymnastikens aktivitetsyta under dagen.
 
 
Gymnastiken checkar in på Scandic
 
I dagarna har ett treårigt samarbetsavtal tecknats mellan Gymnastikförbundet och hotellkedjan Scandic.

Ny partner
 
Gymnastikförbundet Östs utbildningar 2016
 
Nedan ser ni vårt planerade grundutbud, varpå kompletterande kurser kommer att tillkomma under året.
Observera att det är högt tryck på vissa kurser och många utav vårens utbildningar, så planera ert utbildningsbehov i god tid för att garanteras en plats.

Till anmälan och Gymnastikförbundets Östs kurser
 


Stort grattis Jonatan Petersson!! Vår medarbetare och projektledare på GF Östs kansli som vann SM i Tricking under SM-veckan i Norrköping i somras.
 
Nästa nyhetsbrev från Gymnastikförbundet Öst skickas ut den 1 oktober 2016.