Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantörer.

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Giftfri vardag med vinyl från Forbo
 
Vinylgolv är uppskattade för att de är pålitliga och håller en länge tid. Men de kan göras ännu bättre. Forbo är golvbranschens ledande aktör inom hållbarhet och vi är extra stolta över att nu kunna meddela att all vår vinyl kommer vara helt ftalatfri från och med 2017.

» Läs hela artikeln här!
 
 
Golvlistsortiment Contract utökas ytterligare
 
Sedan lanseringen 2012 har vi vid två tillfällen utökat sortimentet med ytterligare produkter för att möta marknadens krav och förväntningar.

» Läs hela artikeln här!
 
 
Nyheter skapade speciellt för golvläggaren
 
Vårt mest populära golvlim, CascoProff GP, finns nu även i fyrkantig burk. Allt för att underlätta montaget med roller för väggmatta i våtrum. Den fyrkantiga burken gör det enkelt att doppa rollern och limmet ger minimalt med stänk vid applicering.

» Läs hela artikeln här!
 
 
Weber Hållbara Golv
 
Weber Hållbara Golv är ett samlingsnamn för Webers nya golvsortiment avsett för bostäder, kontor och kommersiella lokaler. Den senaste innovationen är mer miljövänlig golvavjämning. Produkterna är
miljövarudeklarerade med EPD*.

» Läs hela artikeln här!
 
 
 
 
Äntligen närmar det sig jul igen, och därmed är det dags för julkalender hos Interface
 
Vår adventskalender startar den 1 december och pågår varje dag fram till julafton.
Registrera dig så kommer du varje dag motta ett mail med dagens fråga. Svarar du rätt är du med i utlottningen av fina priser från Kähler, Weber, Stelton, Georg Jensen och Bon Gout! Jultomten har varit på väldigt gott humör och fyllt säcken med massor av härliga klappar.

» Till Interface julkalender

Lycka till!
Julhälsningar från oss på Interface