T-Emballage förenklar arbetslivet med smarta lösningar och arbetsmiljö för både anställda, återförsäljare och deras kunder.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
T-Emballage förenklar arbetslivet med smarta lösningar
 
Det är viktigt att tänka arbetsmiljö för våra anställda såväl som våra återförsäljare och kunder. Därför försöker T-Emballage alltid ha människan i fokus vid produktutveckling och smarta lösningar. Till exempel våra kontakttejper, trapp- och golvskydd och textilskyddet.

» Läs mer om hur T-Emballage förenklar arbetslivet här!
 
 
Håll smuts och slask ute - välj rätt entrésystem!
 
Att investera i ett bra entrésystem sparar både golvslitage och renhållningskostnader. Duri har sedan ett flertal år tillbaka ett komplett sortiment med entrémattor för offentlig miljö. Sortimentet omfattar alltifrån enklare skrapmattor till avancerade kombinationsmattor och rena absorptionsmattor.

» Läs mer om hur Duri hjälper dig hålla slask utanför här!
 
 
 
 
Weber Hållbara Golv
 
Weber Hållbara Golv är ett samlingsnamn för Webers nya golvsortiment avsett för bostäder, kontor och kommersiella lokaler. Den senaste innovationen är mer miljövänlig golvavjämning. Produkterna är miljövarudeklarerade med EPD*.

» läs mer om Webers hållbara golv här!
 
 
Explore the Figura Concept!
 
Figura-conceptet tar designen hos dina golv till en helt ny dimension. Med Figura-konceptet har du full kontroll över form, material och färg.

Det gör att du kan skräddarsy ditt golv till en helt unik upplevelse.

» Läs mer om hur "Figura Concept" kan hjälpa dig här!
 
 
 
Global Collection från Konradssons Kakel, en ny frosttålig golv och väggplatta med fantastiska fördelar
 
Global Collection  är en frosttålig golv- och väggplatta som kan matchas och kombineras på många sätt. Det breda färgutbudet, den slitstarka och halkfria ytan kombinerat med plattans funktionalitet och estetik öppnar många möjligheter för denna serie.

» Läs mer om Konradssons Kakels Global Collection här!
Tre smarta nyheter från Bostik
 
Bostik PRO är ett nytt tätskiktssystem utvecklat för proffsen. Systemet är tidsbesparande då det innehåller få komponenter och produkterna är mycket smidiga att arbeta med.

Två andra produktnyheter som också är snabba, lättarbetade och hållbara: silikon som inte gulnar och ett året runt fogskum för applicering med pistol som är M1 klassat och luktfritt.

» Läs mer om Bostiks nyheter här!