Senaste nytt från våra avtalsleverantörer.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Innovativ holländsk textildesign hos Tarkett
 
Det holländska textilgolvsföretaget Desso blev under 2015 en del av Tarkett. Dessos mål är att framställa unika produkter som ger en bättre inomhusmiljö och som bidrar till att öka människors hälsa och välbefinnande.

» Läs mer om Tarketts holländska textildesign här!
 
 
Aqualine - för dina våtutrymmen
 
Tanken med den nya Aqualine kollektionen när vi tog fram de 14 moderna dekorerna var att ge en lyxig känsla till ditt bad-rum. Med Aqualine kollektionen får du en oslagbar kvalitet och tillförlitlighet, med ett slitskikt på 0,7mm säkerställer du en lång livslängd även vid ett tufft slitage.

» Läs mer om BerryAllocs Aqualine här!
 
 
 
 
Radontapet, en efterlängtad produkt för golvproffsens kännedom
 
Radon kan ha en eller flera källor. För att välja rätt saneringsåtgärder måste du veta varifrån radonet kommer. I vissa fall räcker det med en liten åtgärd för att sänka radonhalten. Ibland behöver du kombinera flera olika åtgärder.

» Läs mer om T-emballage radontapet här!
 
 
Smarta produkter från Bostik
 
Bostik PRO är ett nytt tätskiktssystem utvecklat för proffsen. Systemet är tidsbesparande då det innehåller få komponenter som är mycket smidiga att arbeta med. Två andra produkter som också är snabba, lättarbetade och hållbara, Silicone White
For Life
- silikon som inte gulnar och 1055 Fiber Maxi - snabbtorkande fallspackel som inte efterflyter.

» Läs mer om Bostiks tre smarta produkter här!
Atelier - Dekoras hårdaste nyhet
 
Få in industrikänslan med vår nya serie klinker Atelier, direkt från höstens stora mässa i Cersaie, Italien. Atelier är en granitkeramik som för tankarna till betong och som med sina variationer
ger ett levande resultat. Kombinera gärna med de diskreta dekorerna för en extra tvist.

» Läs mer om Dekoras serie 'Atelier' här!
 
 
Premiär – Hafa fortsätter flytta fram gränsen för design och kvalitet i badrummet
 
Hafa Go är en nyhet för dig som söker en prisvärd badrumsmöbel utan att göra avkall på vare sig kvalitet eller design. Den är stilren, personlig och ger mycket förvaring för hela familjen. Dessutom enkel och tidseffektiv att installera av bara en person.

» Läs mer om Hafas nyhet Hafa Go här!
Ny ege-kollektion - Rawline Scala
 
Vackra mönster, vävda material, förfinat hantverk, intressanta texturer och enastående hållbarhet. Scala-kollektionen är en ny, unik mattlösning som kombinerar den minimalistiska men hantverksmässiga texturen hos en flatvävd konstruktion med olika mönster i olika skalor.

» Läs mer om eges nya serie 'Rawline Scala' här!