Baka Örenäs Slotts goda bröd
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Snart påsk
 
Jag hoppas att dina dagar är fyllda av härlig energi och många vårtecken och att du får några sköna dagar i helgen med dom du tycker om.
Påsken är ju en högtid där vi fokuserar mycket på maten och vad passar väl bättre då än ett recept på ett gott bröd till påskbordet?!
Det är Örenäs Slotts duktiga kökspersonal som delar med sig av receptet. Låt dig väl smaka!

Vi bjuder också på en påskpresent! Vi har några VIP-biljetter kvar till Möteskulturdagen i Malmö den 28 april som vi vill dela med oss av till våra läsare. Se mer nedan.


Och du - när du kommer tillbaka efter påsken finns vi här för att hjälpa dig att boka era kommande möten och konferenser.


Glad Påsk!

Varma hälsningar
Elin Moritz, nätverkskoordinator
Skånska Möten  


  
 
VIP-biljetter till Möteskulturdagen
 
Arbetar du med möten och event på något sätt?
Vill du få mötesinspiration, aha-upplevelser och träffa härliga människor?


Vi har några VIP-biljetter kvar till Möteskulturdagen i Malmö den 28 aprilOrdinarie pris 995 kr 

"Årets viktigaste möte om möten!
Kunskap och energi till en bättre möteskultur
Möteskulturdagen är Sveriges enda renodlade forum för möteskultur och samlar varje år föreläsareliten inom goda möten- Både mellan människor och i organisationer.
Denna halvdag kommer att bjuda på 20 minuter långa inspirationsbomber fyllda med nya verktyg, kunskap och tankar för att du skall gå därifrån med ett driv och energi att förbättra dina möten, både på jobbet och hemma."


Läs mer och anmäl dig här

Begränsat antal platser, först till kvarn...
 
Brödet "Saga" 
 
4 limpor

1 liter vatten
1 kg klippt råg
Blötlägg över natten

20 g salt
800 g surdeg
300 g vetemjöl
300 g grovt rågmjöl
250 g vatten
100 g oblandad rågsikt
150 g solros
100 g lingon
75 g linfrö
40 g jäst
20 g salt

Kör ihop till en jämn deg och forma till 550 grams bröd och rulla de i solroskärnor.
Grädda på 170 grader i ca 80 minuter.

Ladda ned receptet som pdf